VALENTÝNSKÉ degustační 4-chodové menu se sklenkou sektu v restauraci Hotelu Žabčice
sobota 13. a neděle 14. 2. 2016
Aperitiv:
- sklenka sektu
Předkrm:
- Marinovaný losos "Gravlax" s koprem a smetanovým dresinkem
(0,1 l Kukvický klaret z vinařství Čapka, zemské 2013)
Polévka:
- Celerový krém se smetanou a tymiánem
(0,1 l Hibernal, pozdní sběr 2012)
Hlavní chod:
- Kachní prsíčko do růžova pečené, podávaná s bramborovým pyré a omáčkou s chilli a čokoládou
(0,1 l Frankovka Mendelovy univerzity, Žabčice, pozdní sběr 2013)
Dezert:
- Cheescake s bílou čokoládou a malinovou omáčkou
(0,04 l Pálava Mendelovy univerzity, Žabčice, slámové víno 2008)
Cena menu pro 2 osoby= 650 Kč
Cena menu s vínem pro 2 osoby= 1 094 Kč
Cena vína k degustačnímu menu pro 1 osobu= 222 Kč
Možnost rezervování privátního hotelového wellness centra (sauna a vířivka) za zvýhodněných 250 Kč/ 30 minut.
Možnost přiobjednat ubytování v Hotelu Žabčice za zvýhodněnou cenu 973 Kč za ubytování ve dvojlůžkovém pokoji se snídaní.
www.hotel-zabcice.cz/valentynske-menu
<<< zpět